Move This World – Kik ők?

Fő partnerünk a Move This World

 

A Move This World fő partnerünk és egyben oktatási módszerünk egyik fontos eleme, segítségével interaktív, változatos videókon keresztül mozgatjuk meg a diákokat. A videók célja, hogy a közösségi és érzelmi tanulás alapelvei szerint, a gyerekek megtapasztalhassák az elme és a test kapcsolatát.

A Move This World programjával megteremtjük a közös nyelvezetet az érzelmek kifejezésére, ami küldetésünknek megfelelően nagy segítségünkre van abban, hogy létrehozhassunk egy olyan közösséget, melynek tagjai jobban értik, megértik és támogatják egymást. Remek tippeket és tanácsokat találhatunk közösségi megmozdulásokra és biztonsági irányelvekre vonatkozóan (pl. „Hogyan tanítsd meg gyermekednek, hogy biztonságban legyen a virtuális térben”).

Mindezek az eszközök már bizonyítottak: mérhetően segítenek legyőzni az előttünk álló vélt vagy valós akadályokat és létrehozni egy pozitív és hatékony tanulási környezetet - számtalan iskolában az Amerikai Egyesült Államok egész területén. Budapesti kurzusainkon megtanítjuk ezeket az eszközöket a mi vállalkozó szellemű fiataljainknak is, ezzel is segítjük őket önmaguk legjobb változatává válni!

Érdemes megnézni a Move This World weboldalát, hogy jobban megérthessétek, mitől is vagyunk mi az oktatásban a New Way / Új Út!