NEW WAY ANGOL
NYELVŰ NYÁRI
GYERMEKTÁBOR

8-14 éves korú gyermekek számára 

ANGOL nyelvű egész napos tábor anyanyelvi oktatókkal.
Barátok, vidámság és játékos kalandok várják a gyerekeket.
Csodás környezetben 8-12 fős csoportokban.

COVID-19 megelőzési terv
NEW WAY ANGOL<br> NYELVŰ NYÁRI <br> GYERMEKTÁBOR

TÁJÉKOZTATÁS A JÁRVÁNYÜGYI MEGELŐZŐ SZABÁLYOKRÓL A TÁBOROZTATÁS SORÁN

Az új koronavírus (COVID-19) okozta járvány terjedésének megakadályozása érdekében táboraink működtetése során különös figyelmet fordítunk az alábbi járványügyi szabályok szigorú betartására:

1. Tábor működtetése során minden lehetséges intézkedést megteszünk arra vonatkozóan, hogy a csoportok egymástól való elkülönítését biztosítsuk. Csoportjaink kislétszámúak, maximum 12 gyermek jelentkezését fogadjuk egy csoportba. Turnusaink 2 csoporttal üzemelnek.

2. A foglalkozások során törekszünk a kb. 1,5 méteres védőtávolság betartására, különös tekintettel a közös étkezések alkalmával, amikor kiemelt figyelmet fordítunk a csoportok egymás közötti távolságtartására. 

3. Foglalkozásaink során kerüljük a szoros személyes érintkezéssel járó tevékenységeket.

4. Zárt térben történő foglalkozások esetében a kórokozók koncentrációjának minimalizálása érdekében kiemelt figyelmet fordítunk a fokozott és folyamatos szellőztetésre az időjárás függvényében.

5. Táborainkban kizárólag egészséges, tüneteket nem mutató, magát egészségesnek érző diák, illetve 65 év alatti szervező vehet részt, melyről a tanuló ifjúság üdülésének és táborozásának egészségügyi feltételeiről szóló 12/1991. (V. 18.) NM rendelet alapján nyilatkozatot is bekérünk.

6. A tábor működtetése során különös figyelmet fordítunk a személyi higiéné betartására, melynek alapja a gyakori, alapos szappanos kézmosás, kézfertőtlenítés, az arc érintésének elkerülése, valamint a köhögési etikett betartása, mely továbbra is a fertőzés megelőzésének legfontosabb eszköze.

7. A személyi higiéné alapvető szabályairól a táborba érkezők részletes, az adott korosztálynak megfelelő szintű tájékoztatást kapnak. 

8. Fokozottan ügyelünk arra, hogy a táborba érkezéskor minden táborozó alaposan mosson kezet vagy használjon kézfertőtlenítést.

9. Fokozottan ügyelünk a tábor területének tisztaságára, a napi fertőtlenítő takarítás elvégzésére. A fertőtlenítő takarítás során kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a kézzel gyakran érintett felületek (ilyenek pl. az ajtókilincsek, korlátok, villanykapcsolók, mosdók csaptelepei stb.)vírusölő hatású szerrel fertőtlenítésre kerüljenek.  

10. A táborozók által használt játékokat, sporteszközöket, játszótéri eszközöket szintén vírusölő hatású szerrel fertőtlenítjük. 

11. A fertőtlenítőszereket minden esetben a gyártó által magyar nyelven feltüntetett használati utasítás szerint, megfelelő koncentrációban és megfelelő behatási idővel használjuk fel.

12. A takarítást végző dolgozók részére védőeszközöket (gumikesztyű, szájmaszk) biztosítunk.

13. A szociális helyiségekben biztosítjuk a szappanos kézmosási lehetőséget, melyet vírusölő hatású kézfertőtlenítési lehetőséggel egészítünk ki. A gyermekek a kézfertőtlenítőt felnőtt felügyelete mellett használhatják. Kéztörlésre papírtörlőt biztosítunk.

14. Étkezés előtt és után kiemelt figyelmet fordítunk a gyermekek alapos szappanos kézmosására vagy kézfertőtlenítésére.

15. A táboroztatás során maradéktalanul betartjuk a tanuló ifjúság üdülésének és táborozásának egészségügyi feltételeiről szóló 12/1991. (V. 18.) NM rendeletben foglaltakat. 

2020. május 20.
A New Way Young Entrepreneurs csapata

Miért a New Way
Nyári Tábor?

A New Way Nyári Tábort azzal a céllal hoztuk létre, hogy a gyerekek angol tanulását élvezetessé és hatékonnyá tegyük, miközben önmagukat is jobban megismerikelsajátítják és használják az érzelmeik megértéséhez és kezeléséhez szükséges képességeket és fejlődik a kritikai és kreatív gondolkodásuk.

New Way Nyári Táborunk célja megteremteni a SZÍV ÉS ÉSZ KÖZÖTTI HARMONIKUS EGYÜTTMŰKÖDÉST.

A New Way Táborban 

 • angol anyanyelvi környezet megteremtésével segítjük a táborozók nyelvtudásának fejlesztését,
 • számos játékkal és kreatív gyakorlattal ösztönözzük kíváncsiságukat, tudományos érdeklődésüket és kritikus gondolkodásukat,
 • fejlesztjük kognitív és empatikus képességeiket a csoportkör technikával.


Valamennyi programunk biztonságos és vidám környezetet teremt a személyes és közösségi fejlődéshez.

Azt szeretnénk elérni, hogy a gyermekek önmaguk legjobb változatává váljanak!

Ez egyúttal egy páratlan lehetőség is a 8-14 éves gyermekek számára, hogy belekóstoljanak a 2020. szeptemberben induló, egyedülálló Afterschool programunkba!

Turnusaink    Helyszín    Program    Ár

Miért a New Way <br>Nyári Tábor?
Turnusaink

Kérdésed van?

Hívj minket most!
+36 70 886 6288

Program Ár Jelentkezés GYIK

Egész napos intenzív angol készségfejlesztés

PROGRAM

Programunk fő jellemzői:  

Vidámság, barátok, szellemi szárnyalás! 

 • Érezd jól magad! 
 • Gondolkodj másképp!
 • Kiscsoportos foglalkozások gyakorlatközpontú tanulással
 • Hazavihető tudományos-művészeti projektek
 • Nyilvános beszéd és vita
 • Önreflexió és önállóan irányított feladatok 

Ízelítő a heti programunkból

Ízelítő a heti programunkból:

Kis felfedezők

Fedezzük fel az Univerzum Rejtelmeit! Egyedi izgalmas foglalkozásaink a batikolás művészetétől kezdve a robotépítés tudományáig végigvezetik a tanulókat a világot működtető erők felfedezésében! 

Szókratész-kávézó

A Szókratész-kávézó egy olyan hely, ahol diákjaink saját koruknak megfelelő keretek között megbeszélhetik az őket ért örömöket és kihívásokat.

A világot meghatározó hírességek

Mindennapos összejöveteleink során a múlt és a jelen meghatározó szabadgondolkodóival ismerkedhetnek meg a tanulók, számos olyan különböző lángelmével, akik a múltban vagy a jelenben jobbá tették világunkat. Interaktív felfedezés!

„Szeretem” projektek / Személyes felelősségvállalás és hiteles kommunikáció

A „Szeretem” projektek célja, hogy minden gyermek egy rövid bemutatót tartson egy saját maga által választott témáról, amit teljes szívvel szeret. A projektek megtervezésének minden lépésében segítjük a táborozókat, így biztosan sikerrel tudják bemutatni projektjüket társaiknak és családjuknak. A hét végén a családtagok is megnézhetik a bemutatókat.

PROGRAM
PROGRAM

Napi menetrend

A New Way nyári táborban olyan aktív közösséget formálunk, ahol minden tanulónak lehetősége lesz az egyedi képességeit megmutatni.

8.30 - 9.00

Érkezés, üdvözlet

9.00 - 9.30

Reggeli megbeszélés

9.30 - 11.00

Foglalkozások

11.00 - 11.15

Tízórai szünet (gyümölcs és müzli)

11.15 - 12.30

Foglalkozások

12.30 - 13.30

Ebédszünet (teljes menü)

13.30 - 15.00

Foglalkozások

15.00 - 15.15

Uzsonnaszünet (pénteken fagyi!)

15.15 - 16.30

Foglalkozások

16.30 - 17.00

Zárás

17.00 - 17.15

Búcsúzás és hazamenetel

Ár

A részvétel ára: 55 000 Ft + ÁFA / gyermek
(10% testvér kedvezmény), amely tartalmazza
a tábor díját és a táborban használt eszközök költségét is. 
Egészséges tízórait, ebédet és uzsonnát biztosítunk a gyermekek számára.


A tábor díja a New Way által küldött visszaigazolást követő 1 héten belül fizetendő
gyermeke helyének biztosítása érdekében. 

 

NYÁRI TÁBOR
JELENTKEZÉSI ÉS LEMONDÁSI FELTÉTELEK

 

Jelentkezési feltételek

A New Way nyári táboraiba az online regisztrációs helyfoglalás a https://nwye.hu/hu/regisztracio/ linken történik.

Az online regisztráció foglalás megszűnik, ha a tábor díja nem érkezik meg a New Way NWYE Management Kft. bankszámlájára az online foglalás New Way által történt visszaigazolását követő egy héten belül.

A jelentkezéseket a tábor díjának befizetési sorrendjében véglegesítjük a maximális meghirdetett létszám eléréséig.

A tábor árát, 55.000 Ft + Áfa, azaz bruttó 69.850 Ft-ot a New Way NWYE Management Kft. MKB Banknál vezetett 10300002-10391855-49020014 számú bankszámlájára kérjük átutalni. A Megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a gyermek(ek) nevét, illetve a turnus dátumát.


A jelentkezés feltételeként a Szülő

 • kötelezettséget vállal arra, hogy a tábor első napján 4 napnál nem régebbi szülői egészségügyi nyilatkozattal igazolja annak tényét, hogy gyermeke a táborozásnak megfelelő egészségügyi állapotban van.
 • Tudomásul veszi és elfogadja, hogy
  • a New Way nem tudja vállalni az egyedi gondoskodást, illetve folyamatos felügyeletet igénylő gyermekek táboroztatását;
  • amennyiben a gyermek egészségi állapota, az egyedi gondoskodás vagy a folyamatos felügyelet kérdéseiben a Szülő előzetesen nem, vagy nem teljes körűen, illetve nem a valóságnak megfelelően tájékoztatja a NEW WAY képviselőit, abban az esetben minden felelősség a Szülőt terheli, e körben a NEW WAY felelőssége kizárt.

A New Way fenntartja a jogot, hogy a tábor programot (kevés jelentkező miatt vagy más okból) lemondja. Ebben az esetben a meghiúsult tábor teljes részvételi díja megilleti a Szülőt.

 

Lemondási feltételek betegség esetén

Amennyiben a résztvevő gyermek betegség miatt nem tudja megkezdeni a táborozást, akkor az ezt bizonyító hiteles orvosi igazolás alapján a NEW WAY lehetőséget biztosít a tárgyévben egy későbbi turnusban való részvételre. Ha annak telítettsége ezt nem teszi lehetővé vagy a felajánlott időpont nem megfelelő a Szülő számára, akkor 5.000,- forint ügyintézési díj levonásával a NEW WAY visszautalja a már befizetett részvételi díjat.

A lemondás során a felek részéről írásos ügyintézés szükséges!

 

Lemondási feltételek egyéb ok esetén

Amennyiben a Szülő az adott turnus tényleges megkezdése előtt legalább 30 nappal írásban lemondja a részvételt, akkor 5.000,- forint ügyintézési díj levonásával a NEW WAY visszautalja a már befizetett részvételi díjat. Amennyiben a Szülő részéről történő lemondásra a tábor tényleges megkezdése előtti 15. és 29. nap között kerül sor, akkor a már befizetett részvételi díj 50%-a kerül visszafizetésre, míg 14 napon belül lemondás esetén nem történik visszatérítés.

A lemondás során a felek részéről írásos ügyintézés szükséges!

Jelentkezés

Feliratkozom a NWYE Hírlevélre
Elolvastam és tudomásul vettem az Adatkezelési tájékoztató tartalmát

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező

Azt követően, hogy a jelentkezés beérkezik hozzánk, a rendszerünk a szülő megadott email-címére visszaigazolást küld. A visszaigazoló emailben minden szükséges információt megadunk a fizetés módjáról. Rendszerünk a következő egy hétben fenntartja a gyermek számára a táborhelyet.

GYIK

Mekkorák a csoportok?

Egy csoport maximum 12 főből áll.

Kik foglalkoznak a gyerekekkel?

Okleveles amerikai Közösségi és Érzelmi Tanulás (SEL) oktatók, tudományos és művészeti szakemberek. 

Milyen módszer szerint?

 • Gondoskodunk róla, hogy a mozgás és a gyakorlás kiegyensúlyozott arányú legyen: sport- és vízi játékokat szervezünk, illetve olyan játékokat, amelyek megdolgoztatják a gyerekek agyát, de azt is szórakoztató módon. 
 • Számos lehetőséget adunk a táborozóknak arra, hogy bemutassák alkotásaikat, amiket haza is vihetnek a hét végén. 
 • Minden nap szervezünk mély légzéses meditáló és gondolkodó foglalkozásokat, amelyek célja a test, lélek és szellem közötti egészséges egyensúly megteremtése. 

Helyszín

Létra Klub, 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 18.

Mi az Afterschool programra jelentkezés folyamata?

Az alábbiakban megmutatjuk a jelentkezés rövid folyamatát:
1.  A weboldalon található online regisztrációs lap kitöltése
2.  Jelentkezési lap  
3.  Egymás megismerése
   3.1. Korábbi aktív részvétel valamelyik New Way programon,
      vagy
   3.2. Szülő és gyermek közös interjúja Ms. K-vel
     -   Szóbeli angol nyelvi szintfelmérés a nyelvi szint és csoport meghatározása érdekében

 

„Oszd meg velünk a világodat!” – Szeretnénk megismerni a gyermek világát a saját látásmódján keresztül, ezért egy rövid motivációs Videót / Podcast-et / vagy egyéb Vizuális megjelenítést kérünk a New Way-hez való jelentkezés szándékáról.

 

A weboldalunkon további részletek találhatók az Afterschool programmal kapcsolatban.

4.  Értesítés a jelentkezés elfogadásáról

Nyitvatartás

A foglalkozások 8:30-tól 17:15-ig tartanak.

A gyermekek a tábor ideje alatt elhagyják-e a Létra Klub épületét, és ha igen, hova és milyen célból?

A tábor helyszíne hétfőtől péntekig a Létra Klub épülete és kinti területe (1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 18.), viszont ebédelni minden nap külső helyszínen fogunk a Csüccs Bisztróban (1026 Budapest, Riadó utca 5.)

A gyermekek kapnak-e reggelit is, amikor megérkeznek, illetve napi hányszori étkezés biztosított?

Napi háromszori étkezés biztosított a napközis tábor ideje alatt, ami bár a reggelit nem tartalmazza, de az első hosszabb szünetben 11 órakor a gyermekek gyümölcsöket és müzli szeleteket kapnak, ebédre 3 fogásos menüt rendeltünk, és uzsonna is lesz délután 3 órakor.

A testvérek külön vagy egy csoportban lesznek?

Csoportjaink a beszélt angol nyelvi szint és életkor alapján lesznek két csoportba osztva. A szülők kérései alapján igyekszünk a legjobb megoldásokat megtalálni táborozóink számára, azonban kérjük vegyék azt is figyelembe, hogy csoportjaink kislétszámúak és korlátozottak a férőhelyek. Mindemellett fontos tudni, hogy a csoportok együtt ebédelnek.

A magyar beszéd megengedett lesz a társalgási szintű angol csoportban?

A New Way-nél nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy kizárólag angol nyelven folyjon a foglalkozás, mert szeretnénk, hogy diákjaink egy mélyreható élményt kapjanak az angol nyelvvel kapcsolatban. Viszont szükség esetén, bármilyen felmerülő probléma vagy vészhelyzet okán a jelenlévő segítők folyékonyan beszélik a magyar nyelvet és így azonnal tudnak segíteni.

Hogyan fogja biztosítani a New Way a szociális távolságtartás mértékét?

Nagyon komolyan vesszük tanulóink, munkatársaink és a közösség egészségi helyzetét.
Megbizonyosodtunk arról, hogy elegendő helyet tudunk biztosítani a gyermekek és dolgozók számára a fizikai távolság megtartására. Biztosítjuk a higiéniai feltételek betartását, kiemelten a rendszeres és alapos kézmosást, illetve a COVID-19 miatti hatályos egészségügyi óvintézkedéseket.


A teljes COVID-19 megelőzési tervünk a weboldalunkon található a nyári tábor részletes leírásánál.

A New Way nyári táborainak programja kifejezetten tehetséggondozás alapú oktatásról szól?

A New Way nyári tábora egy egyedi program, ami erősen motivált, céltudatos, tehetséges és önállóságra képes tanulóknak szól, akik még többet szeretnének elérni szabadidejükben és tanulmányaik során. (Célunk a táborral, hogy felkészítsük a kis fiatal vállalkozóinkat az Afterschool Programra, amely szintén tehetséges diákokkal foglalkozik.)

 

A csapatmunka és együttműködés azok a készségek, amelyeket táborunk fókuszába helyezünk, mivel tanulóink önállóan fogják elkészíteni előadásukat a „szeretem projekt” keretein belül, ahol megmutathatják az általuk elsajátított tudást. A New Way fenntartja magának a jogot a kiválasztásra, hogy biztosítsa minden táborozó és csoport számára a legjobb tanulási élményt és környezetet. Reméljük, hogy diákjaink örömmel és teljes erőbedobással dolgoznak majd feladataikon és jeleskednek projektjeiken.

Milyen előnye származik gyermekemnek abból, ha 4 évig a New Way-be jár?

A New Way egy olyan organikusan fejlődő közösséget hoz létre, ahol a gyerekek kihozhatják önmagukból a legjobbat, egyénenként, valamint a csoport tagjaként is. A tanmenet egymásra épülő modulokból áll, fokozatos növekedésre ad lehetőséget. A program a Közösségi és érzelmi tanulást (SEL) ötvözi a Projekt alapú módszerrel (PBL), érzelmileg és tanulmányi szempontból is felkészítve a diákokat a középiskolai élet eltérő követelményeire. Megtanítjuk számukra azokat az eszközöket, amelyek segítségével kihozhatják önmagukból a legjobbat. Mentorprogramunk személyre szabott, mindegyik kiskamaszban meglátjuk a potenciált és szándékunk őket támogatni minden lehetséges módon. Lelkes és elkötelezett segítőik vagyunk a változás útján, mivel nagyon jól látjuk mindannyiukban azt, hogy ott van bennük a lehető legjobbá válás képessége. A program előnye az is, hogy kis ifjú vállalkozóink életre szóló kapcsolatokat alakíthatnak ki.


Számunkra minden gyermek egy csillag, a mi küldetésünk teret adni és hagyni hogy fényesen ragyoghassanak.